web analytics

De Nederlands Kampioenen uit Veendam zijn gehuldigd door wethouder Schmaal van Sport. Dit deed hij dinsdagmiddag bij de homecable van Sanne Meijer, Iris en Jasper van Suchtelen van de Haare.

Tijdens het NK Kabel Wakeboard 2017 in Enschede haalden zij allemaal goud mee naar huis. Dit vond wethouder Henk-Jan Schmaal een leuke gelegenheid om naar Watersportcentre Veendam te komen om de kampioenen in het zonnetje te zetten.

Schmaal aangestoken door wakeboard succes

Het is niet de eerste keer dat dit is gebeurd. De afgelopen jaren kwam hij ook al langs om o.a. Iris en Sanne op een bloemetje te trakteren. Tot nu toe gebeurde dat nadat hij melding ontving van de ouders van de riders. Dit keer kwam het Nederlands Kampioenen uit Veendam gehuldigd door wethouder William Schmale 02initiatief echter van de wethouder zelf.

De wethouder heeft zelfs toegezegd dat hij volgend jaar zelf ook het water zal opgaan om te waterskiën! Op voorwaarde uiteraard dat er dan weer wakeboard-goud naar Veendam wordt gehaald. Maar naar verwachting moet dat lukken.

Hoog niveau in Veendam

Dat er bij de kabelskibaan in Veendam op hoog niveau wordt geboard, is geen nieuws. Sam de Haan, Sanne Meijer en Marc Blauw hebben hier heel wat van hun tricks opgedaan, maar ook Jasper en Iris van Suchtelen van de Haare en Frédérique Kraster scoren hoge punten op de diverse wakeboard wedstrijden.

En tijdens de Noorder Wakeboard Challenge van dit jaar bleek ook dat de kids club, met o.a. Jason Wildeboer en Jayden Felten, druk bezig is om hun skills op peil te krijgen. Zij krijgen hierbij ook aanmoediging en coaching door de Nederlands kampioenen.


Bron: FB-pagina Watersportcentre Veendam. Foto’s door MetEgbertDoorVeendam.nl en Josian Weegenaar.
Meer informatie: Site van Watersportcentre Veendam.Facebookpagina van Watersportcentre Veendam.Geen Instagram.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie