web analytics

Afgelopen weekend werd in Zwolle een internationale wakeboard wedstrijd georganiseerd. Nederland pakte veel eremetaal op Lakeside Dutch Fusion, een IWWF wedstrijd met deelnemers uit vele landen.

Zo was te zien dat Sam de Haan weer het goud pakte bij de Open Men, dat Maxine Sapulette goud pakte bij het wakeskaten en zilver bij het wakeboarden. Sanne Meijer is ook al weer flink op stoom: zij nam het brons mee naar huis. Ook mooi om te zien is dat er weliswaar Daniël Smits de enige Nederlandse wakeskater in de finale was, maar dat hij dan wel het goud pakte!

Ook Arne van den Brink en Damiën Oosting wisten de eerste plekken in de wacht te slepen. Iris van Suchtelen van de Haare was de enige Nederlander op het erepodium bij Junior Ladies en haar broer Jasper eindigde net achter de wereldkampioen bij Junior Men. Ook puike prestaties!

Resulaten Lakeside Dutch Fusion 2017

Het weer was geweldig en dat gold ook voor de actie op het water. Check hier de resultaten van de Lakeside Dutch Fusion 2017. Klik op het overzicht voor de grotere versie, waarbij je ook kunt inzoomen.


Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie