web analytics

Afgelopen weekend werd in Zwolle een internationale wakeboard wedstrijd georganiseerd. Nederland pakte veel eremetaal op Lakeside Dutch Fusion, een IWWF wedstrijd met deelnemers uit vele landen.

Zo was te zien dat Sam de Haan weer het goud pakte bij de Open Men, dat Maxine Sapulette goud pakte bij het wakeskaten en zilver bij het wakeboarden. Sanne Meijer is ook al weer flink op stoom: zij nam het brons mee naar huis. Ook mooi om te zien is dat er weliswaar Daniël Smits de enige Nederlandse wakeskater in de finale was, maar dat hij dan wel het goud pakte!

Ook Arne van den Brink en Damiën Oosting wisten de eerste plekken in de wacht te slepen. Iris van Suchtelen van de Haare was de enige Nederlander op het erepodium bij Junior Ladies en haar broer Jasper eindigde net achter de wereldkampioen bij Junior Men. Ook puike prestaties!

Resulaten Lakeside Dutch Fusion 2017

Het weer was geweldig en dat gold ook voor de actie op het water. Check hier de resultaten van de Lakeside Dutch Fusion 2017. Klik op het overzicht voor de grotere versie, waarbij je ook kunt inzoomen.