web analytics

Afgelopen donderdag tot en met zaterdag werd het E&A Cable Wakeboard & Wakeskate Championships 2017 gehouden op het Sliders Cable Park in El Gouna in Egypte. Nederland deed goede zaken op EK Cable Wakeboard en Wakeskate 2017 en nam heel wat zilveren medailles mee naar huis.

Voorafgaand aan het evenement was het Nederlandse team al een aantal in El Gouna om te trainen. Op de 25 was het dan zover en werd begonnen aan de kwalificaties.

Helaas haalden Damiën Oosting (Wakeboard Boys Men), Jasper van Suchtelen van de Haare, Max Delhaas Adyen de Souza en Age Methorst (Wakeboard Junior Men), Esther Kortenbach (Wakeboard Masters Ladies), Niek Kortenbach (Wakeboard Masters Men), Ruben van Amerongen (Wakeboard Open Men) de finale niet, maar hebben ze wel hun beste kunnen laten zien.

Uitslagen EK Cable Wakeboard en Wakeskate 2017

Hier de uitslagen van de toppers die de finale wel hebben gehaald. Het regende zilver voor de Nederlanders: het was een echt Joop Zoetemelk-resultaat. 😉 Voor Sam was het wel erg zuur dat hij net het erepodium miste op 0.84 punten na. Gelukkig kon hij wel weer zeggen dat hij de nummer 2 wakeboarder is in de wereldranglijst.

Klik/tap op het overzicht om te kunnen inzoomen.

2017-052 Nederland deed goede zaken op EK Cable Wakeboard en Wakeskate 2017 - uitslagen van TeamNLNederland deed goede zaken op EK Cable Wakeboard en Wakeskate 2017 - Iris van Suchtelen van de Haare, zilver, 2e plekNederland deed goede zaken op EK Cable Wakeboard en Wakeskate 2017 - Daniël Smits, zilver, 2e plek Junior Men WakeskateNederland deed goede zaken op EK Cable Wakeboard en Wakeskate 2017 - Sanne Meijer, zilver, 2e plek Open Ladies Wakeboard


Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Instagram van NWWB.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie