web analytics

De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend: Lakeside Zwolle is Cable of the Year 2017 geworden! Daarmee is deze kabelaar de tweede waterskibaan die deze titel op naam krijgt.

In de periode van 20 december tot en met 31 januari kon iedereen stemmen op de favoriete cable. Hoewel het eigenlijk de bedoeling was dat iedereen één keer ging stemmen, bleek al snel dat mensen zo enthousiast waren over hun homecable dat ze toch een manier hebben ontdekt om meerdere keren te stemmen. Dát is nog eens liefde voor je cable.

Heleboel stemmen

Er is een stortvloed van stemmen binnengekomen, meer dan 4225 keer werd er op een favoriete cable gestemd. De toppers van vorige keer, Waterskibaan Zeumeren en Down Under, pakten nu eerst ook de leiding. Al snel werden ze bijgehaald door Project7 Cablepark, Waterski Twente en Watersportcentre Veendam.

Tegen het einde van de stemperiode kwam echter Cablepark Almere onverwacht sterk uit de hoek, maar die haalden net niet genoeg stemmen voor de eindoverwinning: die eer gaat dus naar Lakeside Zwolle.

Lakeside Zwolle

Lakeside Zwolle is eind 2015 gestart, met als doel om 365 dagen per jaar watersport aan te bieden aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Naast de kabelskibaan is er ook goede horeca aanwezig. In 2016 werd het NK Cable Wakeboard er georganiseerd en ook voor 2017 heeft de Overijsselse kabelaar grootse plannen.

De exploitant staat ook bekend om de vette obstakels, kabeldraaiers Maxine Sapulette en Daniël Rutten. Kortom: dit is de cable die de meeste mensen aanspreekt. En daarom blijkbaar de meeste fanatieke stemmers heeft weten op te trommelen!

Facebook actie

Aan de verkiezing was ook een Facebook actie gekoppeld, waarbij de winnaar een gratis dagkaart ontvangt om bij Lakeside Zwolle te gaan boarden. De gelukkige is Ruud van Belzen uit Arnemuiden geworden.

De prijs wordt gesponsord door webwinkel WakeboardOnline. Zij zullen binnenkort contact opnemen met Ruud voor de verdere details.


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van Wakeboard Nieuws.Facebookpagina van Wakeboard Nederland.Instagram van Wakeboard Nederland.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable en boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie