web analytics

Er was een grote opkomst bij Internationaal 3 Sterren Contest, dat afgelopen zaterdag plaatsvond bij Seven-Twenty Cablepark in Sevenum, Limburg. Niet alleen waren er belangstellenden, ook de mat was goed gevuld. Lees hier een verslag en check de uitslagen onderaan.

Met name in de categorieën Boys en Junior Men was de mat goed gevuld, met 2 poules. Nederlands NWWB coach Niek Kortenbach deed ook mee en ondanks dat hij net naast brons greep, reed hij wel een prima finale.

mooi weer

Ondanks dat de zon grotendeels verborgen bleef achter de wolken, was de invloed er wel van merkbaar. Het was heerlijk warm, geen regen en zorgde zelfs voor de nodige verbrandde neuzen. De sfeer was ook warm, het was duidelijk dat de riders en toeschouwers zich prima vermaakten.

De organisatie was overigens in handen van Ivar Middeljans, die het voor een schoolproject opgezet had. Het lijkt me dat hij een goed cijfer heeft verdiend voor het project, want alles liep erg soepel! Alleen is het handiger om bij het erepodium de zon niet van achteren te laten komen, dat is funest voor de foto’s #tipvanrick 😉

Poolse deelnemers

Wat ook opviel, was het hoge niveau van de Poolse kids en Mini-kids. Het is duidelijk dat de sport in dat land flink in de lift zit en dat belooft veel voor de toekomst. Gelukkig blijven de Nederlandse kids ook goed presteren, maar het is duidelijk dat hun toekomstige concurrenten niet uitsluitend uit Duitsland of Frankrijk zullen komen.

Wakeboard Nieuws live aanwezig

Op dit evenement ben ik zelf ook aanwezig geweest en heb ik via Facebook en Instagram live updates verzorgd. Niet alleen in de vorm van foto’s die zijn geüpload, maar ook door op de Facebookpagina live te gaan. Het was de eerste keer dat dit werd gedaan. De reacties waren erg positief, dus dit zal vaker worden toegepast.
De live updates die zijn gemaakt, blijven op de Facebook staan om te bekijken. Check hier de Facebookpagina. En als je er dan toch bent, heb je hem al geliked?

Resultaten Nationaal 3 Sterren Contest 2017

Hier de resultaten op een rij. Klik of tap op het overzicht voor de grotere versie. Op smartphones kun je op het overzicht ook inzoomen.
Grote opkomst bij Internationaal 3 Sterren Contest - uitslagen


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Geen Instagram.