web analytics

Afgelopen zondag was er weer een feessie in Harkstede. Er was veel gezelligheid en mooi weer op de tweede tourstop NWC 2017, die georganiseerd werd door exploitant Break Out Grunopark en vereniging TSVG.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er nog wat regen, maar vanaf de riders meeting was het droog en zelfs ronduit zonnig. Wel was er nog een stevige wind, maar toch wisten de riders mooie tricks neer te zetten. Het pro-beren team van GSWC The Bares was bij deze tourstop ook aanwezig en lieten zien dat ze het afgelopen jaar flink geoefend hadden. Maar de andere deelnemers wisten het aanwezig publiek ook zeker te verrassen.

De eerste ronde was een klassieke ronde, waarbij zoveel mogelijk verschillende tricks op een bepaalde afstand getoond moesten worden. Daarna volgde een kicker-battle, waarbij riders los konden gaan op een kicker. Hierbij telde de beste trick.

Resulaten tweede tourstop NWC 2017

Rond 20.00 uur was de jury eruit en konden de prijzen worden uitgereikt. Check hier de resultaten. Klik/tap op de afbeelding om te kunnen inzoomen.

Hier kun je de foto’s bekijken van de prijsuitreiking.

Wakeboard Nederland bracht live updates vanaf locatie, o.a. deze:

Check de facebookpagina voor alle live updates.


Meer informatie: Site van Noorder Wakeboard Challenge.Facebookpagina van Noorder Wakeboard Challenge.Geen Instagram.