web analytics

Zaterdag werd de tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016 georganiseerd bij Watersportcentre Veendam in de provincie Groningen. Het niveau was hoog.

Er waren namelijk ook diverse riders van Cablepark Almere bij deze tourstop aanwezig en zij zorgden ervoor dat de Noordelijke riders wat meer uitdaging kregen. En dat het natuurlijk een stuk voller en dus gezelliger was op de mat. Met name de aanwezigheid van Ruben van Amerongen en Mike Ketellapper zorgde voor veel vuurwerk op het chocolademelkkleurige water van het Borgerswold in Veendam. Bij de men was ook sprake van een mystery rider, dit bleek Sanne Meijer te zijn. Dit pepte het niveau in die categorie ook nog wat extra op.

Bij deze de resulaten van deze tweede tourstop, klik op het overzicht voor een grotere versie:

2016-044 Resultaten van tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016

2016-044 Resultaten van tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016 - boys2016-044 Resultaten van tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016 - girls2016-044 Resultaten van tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016 - women2016-044 Resultaten van tweede tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge 2016 - men

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Dit was de tweede tourstop. De finale is op 2 juli in Erm (vlakbij Emmen).


Bron: Noorder Wakeboard Challenge. Foto bovenaan: MetEgbertDoorVeendam.nl, foto’s erepodium: eigen redactie.
Meer informatie: Site van Noorder Wakeboard Challenge.Facebookpagina van Noorder Wakeboard Challenge.Geen instagram.