web analytics

De resultaten van NK Cable Wakeboard 2016 waren soms wel wat voorspelbaar. Maar gelukkig waren niet alle posities van te voren al in te vullen.

Daarnaast liepen de riders de kantjes er niet vanaf: ze gaven allemaal een mooie show voor het veel aanwezige publiek. Ook Sam de Haan liet zich van zijn beste kant zien. De jury was onder de indruk en beloonde hem met maar liefst 93,67 punten! Hij pakte voor de vijfde keer het goud op het NK.

De kabelskibaan van Lakeside Zwolle toonde ook nu dat de hoge, strakke kabel ideaal is om vette tricks neer te zetten. Daarnaast is het terras ideaal schuin naast de baan gelegen, waardoor iedereen een geweldig uitzicht kreeg op de actie op het water.

Op de tweede dag was er nog wel een ongeluk te betreuren: Jayson Wildeboer ging onderuit op de funbox en kwam op zijn rug terecht. Na controle door het aanwezige EHBO team werd hij naar de kant gebracht. Zijn vader meldde later via Facebook dat er van ernstig letsel geen sprake was.

Resultaten van NK Cable Wakeboard 2016

2016-067-resultaten-nk-cable-wakeboard-2016

Klik op het overzicht voor de grote versie.

resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-mini-ladies resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-mini-men resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-girls resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-boys resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-junior-ladies resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-junior-men resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-open-ladies resultaten-van-nk-cable-wakeboard-2016-open-men
Bekijk ook deze fotoserie van Rolf Parree, die hij voor de NWWB maakte:

https://www.facebook.com/NWWBond/photos/?tab=album&album_id=1200081983388172


Bron: FB-pagina NWWB. Foto’s: eigen redactie.
Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.Geen Instagram.