web analytics

Valt het jou ook op dat in België de meeste kabelskibanen tegen de Nederlandse, of tegen de Franse grens liggen? Daar komt binnenkort verandering in. Er komt een nieuwe kabelaar in Vlaamse Ardennen, precies halverwege Nederland en Frankrijk: The Outsider Cablepark Oudenaarde.

handi-sport

2016-076-nieuwe-kabelaar-in-vlaamse-ardennen-handi-wakeboardersMaar dat is niet het enige dat deze kabelskibaan bijzonder maakt. De waterskikabelbaan aan de Donkvijvers in Oudenaarde zal worden uitgerust met speciaal materiaal, met name geschikt voor mensen met een beperking. Dit materiaal zal via crowdfunding worden aangeschaft.

Zo zal er een zitski en funtubes aanwezig zijn. De startaccomodatie zal worden aangepast zodat mensen met een zitski daar vandaan kunnen vertrekken. Er zullen ook specifieke hindernissen zijn waar mensen in een aangepaste zitski om te waterskiën over kunnen.

Om je hier een voorstelling van te geven, legt ondernemer Hendrik Vandermarliere het even voor je uit.

crowdfunding succesvol

De crowdfundingsactie loopt al en is een groot succes. De eerste doelstelling van € 16.900 is al ruim gehaald! Dit betekent dat het geld voor het aangepaste startplatform, de zitski en een aangepast obstakel al binnen is. De tweede doelstelling is een aantal funtubes t.w.v. € 1.160,- en een tweede obstakel, een wedge, t.v.w. € 6.800,-.
Wil je meer informatie hierover, of wil je hier aan bijdragen? Check dan hun crowdfunding pagina.


Meer informatie: Site van The Outsider Cablepark Oudenaarde.Facebookpagina van The Outsider Cablepark Oudenaarde.Geen Instagram.