web analytics

Het water van het Grunomeer in Harkstede, vlakbij Groningen, is voorzien van een nieuwe kicker. Het is een nieuw obstakel voor waterskivereniging TSVG, dat hiermee een oude kleine kicker vervangt.

De kicker is vrijdag aangekomen en met de hulp van diverse vrijwilligers en exploitant Break Out Grunopark in het water gelegd. Het is een kicker van Wake Pro, die de laatste tijd veel obstakels in Nederland aflevert. Het is ook de derde Wakepro kicker die de vereniging heeft gekocht. TSVG heeft verder ook een UNIT-Parktech kicker in het water liggen.

jubileum

TSVG heeft de kicker gekocht in hun jubileumjaar: de vereniging bestaat dit jaar 30 jaar. Voor dit jubileum zullen er nog meer activiteiten volgen, die binnenkort bekend worden gemaakt.

nog een obstakel

Op de viermast kabelskibaan in Harkstede is ook studenten-wakeboardvereniging G.S.W.C. The Bares actief. Die hebben ook een obstakel in de planning: een lange pussybox, die ze zelf bouwen. Naar verwachting zal die eind maart in het water liggen. Eerder hebben “de beren” al een funbox en een slider in het water gelegd.


Meer informatie: Site van TSVG.Facebookpagina van TSVG.Instagram van TSVG.