web analytics

Het water van het Grunomeer in Harkstede, vlakbij Groningen, is voorzien van een nieuwe kicker. Het is een nieuw obstakel voor waterskivereniging TSVG, dat hiermee een oude kleine kicker vervangt.

De kicker is vrijdag aangekomen en met de hulp van diverse vrijwilligers en exploitant Break Out Grunopark in het water gelegd. Het is een kicker van Wake Pro, die de laatste tijd veel obstakels in Nederland aflevert. Het is ook de derde Wakepro kicker die de vereniging heeft gekocht. TSVG heeft verder ook een UNIT-Parktech kicker in het water liggen.

jubileum

TSVG heeft de kicker gekocht in hun jubileumjaar: de vereniging bestaat dit jaar 30 jaar. Voor dit jubileum zullen er nog meer activiteiten volgen, die binnenkort bekend worden gemaakt.

nog een obstakel

Op de viermast kabelskibaan in Harkstede is ook studenten-wakeboardvereniging G.S.W.C. The Bares actief. Die hebben ook een obstakel in de planning: een lange pussybox, die ze zelf bouwen. Naar verwachting zal die eind maart in het water liggen. Eerder hebben “de beren” al een funbox en een slider in het water gelegd.


Meer informatie: Site van TSVG.Facebookpagina van TSVG.Instagram van TSVG.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie