web analytics

Vind jij wakeboards ook best wel prijzig? En wil jij ook gebruik maken van de nieuwste wakeboards? Humanoid Wakeboards introduceert H+ leaseplan en dat zou dan best de oplossing voor jou kunnen zijn.

Het idee is vrij simpel: je betaalt een bedrag vooruit en daarna een klein bedrag per maand. Hiervoor krijg je professioneel advies over de juiste setup en krijg je dat thuisgestuurd. Als je al weet wat je wilt, dan kun je dat natuurlijk ook aangeven.
De looptijd is een jaar, daarna is de setup van jou. Je kunt dan stoppen en blijven doorvaren met de setup. Je kunt ook een andere setup aanvragen. Hierbij hoef je dan alleen het maandbedrag door te betalen en dan bespaar je flink wat kosten.

drie prijsplannen

Er zijn drie prijsplannen bij het H+ leaseplan: eentje voor alleen bindingen, eentje voor alleen een wakeboard en eentje voor wakeboard+bindingen. Je betaalt een eenmalig bedrag, een soort aansluitkosten. Daarna betaal je per maand.

Naast de setup die je krijgt toegestuurd, krijg je ook toegang tot de demo fleet. Dat betekent dat je je twee weken lang de nieuwste boards mag gratis uitproberen. Je hoeft alleen de verzendkosten te betalen.

veel service

Naast het deskundige advies om jouw setup te selecteren, kun je ook rechtstreeks met de fabriek chatten als je vragen, klachten, of opmerkingen hebt. Daarnaast heb je net zolang garantie op de setup als dat jouw H+ leaseplan loopt, ook als je verlengt. Je krijgt ook de garantie dat de verstrekte setup door diverse demo riders uitvoerig is getest en geoptimaliseerd is voor de sport. Maar goed, dat heb je natuurlijk altijd als als je een Humanoid wakeboard of bindingen koopt. 🙂

ook in Nederland

2016-079-humanoid-wakeboards-introduceert-h-leaseplan-actiefoto-kabelHoewel het leaseplan wordt aangeboden op de internationale site van Humanoid Wakeboards en de betaling in dollars is, is het ook in Nederland beschikbaar. Betaling via iDeal is helaas niet mogelijk, maar je kunt wel betalen met credit card en via PayPal. Met name dat laatste is aan te raden, aangezien PayPal bekend staat dat ze de klanten voorop stellen bij onenigheden.
Wel moet je ervan bewust zijn dat je zaken doet met een Amerikaans bedrijf en dat je te maken krijgt met Amerikaanse wetgeving op het gebied van consumentenbescherming.


Bron: mailing Humanoid Wakeboards. Waterski Nederland en/of Wakeboard Nieuws heeft geen aandeel in het H+ Leaseplan en heeft ook geen verdienste bij aangevraagde contracten.
Meer informatie: Site van Humanoid Wakeboards.Facebookpagina van Humanoid Wakeboards.Instagram van Humanoid Wakeboards.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort