web analytics

0172 Wake Park plaatst een nieuw obstakel. Het is het vlaggenschip van de Nederlandse obstakelbouwer Park Solutions Obstacles.

Het betreft een stairset, met daarnaast een dubbele kink rail. Door de brede afzet, de combinatie van 2 verschillende rails en de box ertussenin is de stairset volgens de fabrikant met heel veel verschillende lijnen te rijden. Dat in combinatie met een gladde glijoppervlakte zou het obstakel het ultieme streetstyle gevoel zoals bij het snow- en skateboarden moeten hebben.
Je moet wel goed kunnen wakeboarden: een pro-level wordt aangeraden.

Park Solutions Obstacles

Bij 0172 Wake Park (onderdeel van Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn) zijn sowieso al veel originele obstakels te vinden, die uit de koker van Park Solutions Obstacles zijn voortgekomen. Naast een aantal eigen ontwerpen die op de site zijn te vinden, kun je ook een custom ontwerp door hen laten maken.
Naast wakeboardobstakels kun je bij dit bedrijf ook terecht voor skateboardobstakels.


Bron: Facebook.
Meer informatie: Site van Park Solutions Obstacles.Facebookpagina van Park Solutions Obstacles.Instagram van Park Solutions Obstacles.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort