web analytics

Het WK Wakeboard Boot 2015 in Mexico gaat beginnen, vandaag om 14.00 uur Nederlandse tijd om precies te zijn. Er zijn drie Nederlandse deelnemers aanwezig om hier hun skills aan de rest van de wereld te laten zien.

Voor Nederland zijn Sanne Meijer, Marc Kroon en Maxim van Helvoort aanwezig. Zij staan om 12.00 uur op de mat voor hun laatste training. Het evenement duurt tot en met 31 oktober. Ik wens hen veel succes toe! De NWWB heeft beloofd op haar Facebookpagina de voortgang van het oranje team te tonen.

Video recaps

Helaas was het niet mogelijk om een internetverbinding op locatie te krijgen, dus is de livestream offline. Wel worden er video recaps gemaakt.

Eerste dag:

NWWB berichten

De NWWB plaatst ook berichten op hun Facebookpagina. Zeker een aanrader om in de gaten te houden.

Startlijsten en resultaten

De startlijsten en resultaten tot nu toe kun je vinden op de IWWF website. Klik hier om die te bezoeken.

Mayan Water Complex

2015-088 WK Wakeboard Boot 2015 in Mexico gaat beginnen - locatiePlaats van handelen is het Mayan Water Complex, in de buurt van Cancún in Mexico. Dit is een nieuw complex, waar boot- en kabelwakeboarden met elkaar worden gecombineerd. Er is een boot-traject, een linksdraaiende en rechtsdraaiende vijfmaster en twee tweemast installaties! Het is allemaal wel héél erg nieuw, want tot gisteren was men nog druk bezig alles in orde te maken en was de bootbaan de dag voor aanvang zelfs nog niet volledig uitgegraven. 🙂

Als er meer informatie beschikbaar komt, dan zal ik het op deze site toevoegen. Hou dus Wakeboard Nieuws en/of mijn sociale media in de gaten voor de updates!

2015-088 WK Wakeboard Boot 2015 in Mexico gaat beginnen - poster


Bron: eigen redactie en Facebookpagina van FEMEW.
Meer informatie: Site van FEMEW.Facebookpagina van FEMEW.Tweets van FEMEW.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort
Partner sites

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB