web analytics

Wakepark Groningen krijgt vorm - totaalaanzichtWake Park Groningen krijgt vorm! Het in juli te openen cablepark is al bijna klaar, dus is Wakeboard Nieuws er gaan kijken om te zien hoe dat er allemaal uit ziet.

Het is een behoorlijk lange baan, bijna zo lang als een normale lange kant van een vier- of vijfmaster. Het is geen 2.0 systeem, maar een tweemast installatie. Er liggen 5 obstakels in het water: een grote en kleine kicker (wedge), een long flat box, een skinny flat bar en een frame.

De naam is intussen niet alleen bekend, maar ook duidelijk te lezen op de obstakels: Wake Park Groningen. Er is intussen ook een teaser website gelanceerd, klik hier om die te bekijken. Hier lezen we o.a. dat het cablepark van het merk Wake Station is. Dit in Estland geproduceerde 2.0-achtige systeem is in Nederland nog niet bekend, maar in Groot Brittannië is dit een veel voorkomend cablemerk.

En dan het beste nieuws dat op de site te vinden is: de opening is deze maand! Dat wordt dus lekker cableboarden in Groningen in juli.

Hieronder nog een paar foto’s van Wake Park Groningen:

Wakepark Groningen krijgt vorm - totaalaanzichtWakepark Groningen krijgt vorm - startdock2015-049 Wakepark Groningen krijgt vorm - obstakels


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van Wakepark Groningen.Geen Facebookpagina.Geen Twitterpagina.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie