web analytics

2015-011 The Infamous BNAThe Infamous BNA is een nieuw wakeboard en wakeskate lifestyle merk, dat zich presenteert met kleding en wakeskates. Het wordt dit jaar geïntroduceerd en de eerste kledingdesigns zien er vet uit. Het is duidelijk: The Infamous BNA is klaar voor 2015!

In het diepste geheim heeft een wetenschapper wakeboarders en wakeskaters bestudeerd. Wat maakt iemand een echte wakeboard-/wakeskaterider? De wetenschapper heeft het gereduceerd tot het Boarders DNA, oftewel het BNA. En deze wetenschap zal worden toegepast om de levenswijze en de “echte”, “pure” wakeboarder/wakeskater die in je zit te activeren!

2015-011 The Infamous BNA 03Mooi verhaaltje natuurlijk, maar waar staat het merk nu voor? Kleding met vette designs, speciaal voor wakeboarders en wakeskaters! In eerste instantie komen ze met de Mad Science Tee, die in twee kleuren verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast mag je ook een Infamous Diamond Snapback verwachten en ook zijn er beanies aangekondigd.

Pidivi wakeskates

Daarnaast gaan ze ook Pidivi wakeskates verkopen. Dit Franse merk heeft leuke designs en een speciaal gevormd bovendek waardoor je nog meer grip hebt en je tricks beter kunt neerzetten. Daarnaast hebben de skates een Board Protect coating op de bodem, dat bestand is tegen krassen en zelfs tegen vuur. Een uniek product dus, binnenkort ook verkrijgbaar in de nieuw te lanceren webshop.

riders team

Wat is een wakeskate en wakeboard lifestyle merk zonder een ridersteam? Dat vonden ze van The Infamous BNA ook en daarom hebben ze Nick Hoonhout, Joyce Donker, Martijn Noordam gestrikt voor hun team. Ook pro wakeboarder en trainer Tommy Swaan zal hen supporten, net als Zeumeren-local Julian Verhoef.

Voorstellen

2015-011 The Infamous BNA 02Om beter kennis te kunnen maken met het merk, zal The Infamous BNA zich gaan voorstellen. Op 9 mei doen ze dat in Voorthuizen en op 20 juni kun je ze de hand schudden in Wijchen. Klik hier voor een overzicht en meer informatie.

Zoals gezegd: The Infamous BNA is klaar voor 2015. Binnenkort wordt de site (inclusief webshop) gelanceerd. Hou deze site en mijn sociale media in de gaten voor de updates.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie