web analytics

Afgelopen week vond het WK Wakeboard Boot plaats in de buurt van Cancún, Mexico. Dit pakte erg goed uit voor Sanne Meijer (18), die het goud mee naar huis mocht nemen in de categorie Junior Women.

Er waren drie Nederlandse riders aanwezig op het evenement. Naast Sanne Meijer waren ook Marc Kroon en Maxim van Helvoort naar Mexico afgereist. Marc konden meteen door naar de kwartfinales, maar vaarden daar hun laatste rondes op het evenement. Maxim pakte de vierde plek en Marc werd vijfde.

2015-EXT - Sanne Meijer pakt goud op WK Wakeboard Boot 2015Tijdens de kwalificaties raakte bij Sanne de schouder uit de kom, maar gelukkig kon ze meteen door naar de halve finales. Hierdoor had ze een rustdag. Deze heeft geholpen, want uiteindelijk wist ze in de finale de hoogste plek op het erepodium te claimen.

Nederland heeft zich door deze drie riders weer even goed op de kaart gezet en bij deze feliciteer ik Sanne, Maxim en Marc met hun mooie resultaten. Op de Facebookpagina van Sanne stromen de felicitaties intussen binnen.

Hier een recap van het evenement:

 

Ben je nieuwsgierig naar alle uitslagen van het WK Wakeboard Boot? Check dan de IWWF website.


Meer informatie: Site van IWWF.Facebookpagina van NWWB.Geen Twitterpagina.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie