web analytics

Vandaag werd het jaarlijkse Wakedream georganiseerd. Dit is een evenement met muziek, gezelligheid én het Nederlands Studenten Kampioenschap. Check hier de resultaten Wakedream 2015.

Leek het er in het begin van de week nog op dat het een zonovergoten dag zou worden, dit bleek vandaag toch niet het geval te zijn. Wel was het in ieder geval droog en een prettige temperatuur. Tel daarbij een prima sfeer op en dan heb je toch een prima evenement.

Voor de finale gaven topriders Marc Blauw en Sam de Haan ook nog een demonstratie, om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze sport.2015-076 Resultaten Wakedream 2015 - start en parcours

De wedstrijden zijn nu voorbij, maar de gezelligheid nog niet. Zeker voor de “Beren” gaat het nog tot de kleine uurtjes door… 😉

wakedream

2015-176 Resultaten Wakedream - actiefotoHet evenement werd al weer voor de 10e keer georganiseerd door de Groninger studenten wakeboardclub The Bares, die hun thuisbasis hebben bij Break Out Grunopark in Harkstede, vlakbij de stad Groningen. Onderdeel van dit evenement is het NSK, maar sinds een paar jaar hebben ze ook een open ronde, voor degenen die geen student meer zijn. Daarnaast wordt ook de rider gehuldigd die de vetste trick heeft laten zien.

Resultaten Wakedream 2015

Check hier de top 3 resultaten. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

2015-076 Resultaten Wakedream 2015