web analytics

Zaterdag begon de Noorder Wakeboard Challenge in Erm (vlakbij Emmen) aan haar vierde editie. De eerste tourstop was een succes te noemen, met ook deelnemers buiten Noord-Nederland.

Vooral bij de categorie boys stond de mat van Ermerstrand lekker vol, met 11 deelnemers. In totaal deden 25 deelnemers mee aan de wedstrijd. Er deden ook deelnemers van buiten het Noorden mee: locals van Down Under uit Nieuwegein en 0172 Wake Park/ Wet ’n Wild uit Alphen aan den Rijn lieten ook zien wat ze in huis hadden.

aangepast concept

Het concept voor de wedstrijden is een beetje aangepast. Net als vorig jaar was er een klassieke ronde en een Best Trick, nieuw is dit jaar dat de Best Trick op iedere locatie iets anders is. In Erm was dat Flat Trick, dus alle tricks die je zonder obstakel kunt doen. Met name bij de Men was hier veel vuurwerk te zien, dankzij toppers als Marc Blauw en Sipke Holtes.

volgende tourstops NWC

Hierna volgen nog twee tourstops: op 27 juni in Harkstede en op 5 september in Veendam, beide in de provincie Groningen.

resultaten

Hier een overzicht van de Top 3 resultaten die op deze dag werden geboekt. Voor een uitgebreider verslag van de dag én verdere uitslagen kun je terecht op de site van de Noorder Wakeboard Challenge.

2015-034 Resultaten eerste tourstop Noorder Wakeboard Challenge 2015


Meer informatie: Site van Noorder Wakeboard Challenge.Facebookpagina van Noorder Wakeboard Challenge.Geen Twitterpagina.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie