web analytics

Het kan zijn dat je nog geen eigen wakeboard hebt, of geen zin hebt om die mee te slepen naar waterskibaan. Dan kun je een wakeboard huren, maar dat zijn niet altijd de beste boards. Dat is in Alphen aan den Rijn anders, met de nieuwe rental wakeboards bij 0172 Wake Park!

Daar kun je namelijk het water op met een LiquidForce rental wakeboard, die geoptimaliseerd zijn om over sliders te gaan! Lekker flex over het water dus. Bovendien ligt er ook een demo-blok WaxThat bij de startmat. Je mag er je board mee insmeren, waardoor je nog smoother over de slider kunt. Dit mag ook als je jouw eigen board meeneemt.

Maar goed, met zulke vette boards is het niet altijd noodzakelijk om je eigen board mee te slepen. Ideaal als je op de fiets gaat, of als je een flink stuk moet reizen om bij de baan te zijn.
Bel dan wel ff van tevoren met 0172 – 472 412 om een wakeboard te reserveren, want je zult naar verwachting niet de enige zijn die zo’n vet board wil huren. En de prijs? Die kun je hier vinden.


Meer informatie: Site van Wet 'n Wild.Facebookpagina van 0172 Wake Park.Geen twitterpagina.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort