web analytics

Exploitant Break Out Grunopark en waterski- en wakeboardvereniging TSVG hebben samen twee nieuwe kickers bij waterskibaan in Harkstede in het water gelegd.

Het zijn een kleine kicker en een medium kicker, waarbij de medium kicker lekker stijl is, zodat je goed hoogte kunt pakken. De kleine ligt rechtsvoor, achter de al aanwezige grote kicker, waardoor je ze ook mooi kunt combineren. De medium kicker ligt op linksvoor, zodat er in Harkstede ook eindelijk een kicker op linksvoor te vinden is.

samenwerking TSVG en Break Out

2015-039 Nieuwe kickers bij waterskibaan in Harkstede - 02De waterskivereniging en de exploitant werken vaker goed samen ten behoeve van de wakeboardsport. Zo organiseren ze samen één van de drie tourstops van de Noorder Wakeboard Challenge en hebben ze ook samen de grote kicker in het water gelegd. TSVG is trouwens niet de enige vereniging die actief is in het dorpje vlak naast Groningen: GSWC The Bears is een studentenvereniging dat gezorgd heeft voor de slider en de funbox. The Bares organiseren ook het jaarlijkse Wakedream, met daarbij het NSK Wakeboard Cable.


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van TSVG.Facebookpagina van TSVG.Tweets van TSVG.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie