web analytics

Vandaag werd het EK Cable Wakeboard 2015 afgesloten en werd bekend wie er met de prijzen naar huis ging. We mogen trots zijn, want Nederland was sterk op het EK Cable Wakeboard 2015!

Het evenement begon afgelopen woensdag en de Nederlandse riders hebben zich goed laten zien op het evenement. De andere riders waren echter ook sterk en in grote aantallen aanwezig, waardoor een groot deel van de oranjeploeg bij de LCQ’s bleven hangen. Uiteindelijk haalden 6 riders de finale, waarbij Sanne dat in twee categorieën deed.2015-081 Resultaten EK Wakeboard en Wakeskate 2015 - Open Ladies

Want Nederland deed dit jaar ook mee met het wakeskaten. Sanne Meijer deed mee in de categorie Open Ladies en bij de Open Men stond Maron 2015-081 Resultaten EK Wakeboard en Wakeskate 2015 - Open MenMoed voor Nederland op de mat. Helaas bleef Maron hangen in de LCQ’s.

resultaten EK Cable Wakeboard 2015

Van de wakeboardfinalisten wisten het bekende trio het erepodium te bereiken: Sanne pakte zilver bij Open Ladies, Maxine pakte brons in die categorie. Sam pakte het brons bij de Open Men.

Ruben van Amerongen haalde de vijfde plek bij Junior Men, Daniël Rutten haalde de zesde plek bij Open Men en Pascal Arninkhof haalde de 7e plek bij Master Men. Bij Open Ladies Wakeskate pakte Sanne de 4e plek.

Hieronder kun de resultaten van het EK vinden. Wil je de complete resultaten bekijken, check dan de competitiepagina op Cablewakeboard.net. Alle TeamNL riders gefeliciteerd met de mooie resultaten!

2015-081 Resultaten EK Wakeboard en Wakeskate 2015