web analytics

Tegen het einde van het seizoen wordt in Zuid-Belgie de Kick A Cloud wedstrijd gehouden. Zoals gebruikelijk waren hier weer heel wat Nederlandse riders bij aanwezig en Nederland scoorde weer goed op Kick A Cloud!

Het werd ook deze keer weer georganiseerd door The Spin in samenwerking met Music Ride. Opvallend was dat Sam de Haan even niet zo lekker scoorde: hij moest drie riders voor zich laten. Daniël Rutte liet zich wel even goed zien en pakte brons.

Bij de dames pakte de Duitse Julia Rick dan weliswaar het goud, maar alle volgende posities waren door Nederlanders opgeëist. Ook leuk om te zien dat Melissa Peperpamp meedeed met Open Women!
Verder pakte Jasper van Suchtelen van de Haare bij de boys het brons, Noami Pijpers was goed voor zilver bij de Junior Ladies, Ruben van Amerongen deed dat ook bij Junior Men en NWWB-coach Jan Kerkhoven nam ook zilver mee naar huis in de categorie Masters Men.

Bij deze feliciteer ik alle andere Nederlandse riders met hun mooie resultaten. Hieronder kun je nog even de complete uitslag bekijken:

2015-084 Nederland scoorde weer goed op Kick A Cloud - resultaten


Meer informatie: Site van Cablewakeboard.net.Geen Facebookpagina.Geen Tweets.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie