web analytics

Jobe is de laatste tijd goed bezig om topriders in hun internationale ridersteam te krijgen. Marc Kroon is nu ook Jobe rider, zo werd deze week bekend gemaakt.

Eind december werd al bekendgemaakt dat top cablerider Dominik Gührs toegevoegd was aan het team, nu is dus ook top bootrider Marc Kroon gestrikt voor een sponsorcontract.

Marc Kroon

Marc Kroon actiefoto boot wakeboard

bron: marckroon.eu

Marc Kroon is een Nederlander, maar woont al een aantal jaren in Orlando, Florida, waar hij gedurende het hele jaar hard traint. Hij heeft al heel wat eremetaal gehaald, zo pakte hij goud op het EK in 2010 en 2012 en brons op het WK in 2013. Marc heeft zich meerdere keren gekwalificeerd voor de US Pro Tour maar is daarnaast ook in Europa te vinden waar hij onder andere te zien is op het Europees en natuurlijk ook Nederlands kampioenschap.

Jobe is back

De afgelopen tijd verloor het Nederlandse Jobe Sports een aantal topriders, maar op deze manier zetten ze zich weer helemaal terug op de kaart in het wakeboardlandschap. Jobe’s teamcaptain Gijs over de sponsordeal: “We zijn super stoked dat we Marc hebben kunnen toevoegen aan ons team en kijken uit naar een ziek jaar, welkom bij de Jobe familie!”

Ik wens Marc Kroon en Jobe Sports veel succes met deze deal.


Meer informatie: Site van Jobe Sports International.Facebookpagina van Jobe Boating.Tweets van Jobe Boating.
Bron: persbericht Jobe Sports International.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable en boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie