web analytics

Na een aantal weken uitstel is het nu zover: Lakeside Zwolle is open! Op de terugweg van het NK-weekend ben ik er even gaan kijken.

Als je komt aanrijden, valt meteen de grote accomodatie op. Hierin zijn natuurlijk de kleedruimtes ondergebracht, maar ook een ruim restaurant, met daarachter een groot terras. Het gedeelte van het terras bij het water is verlaagd gemaakt, zodat je vanaf iedere tafel een vrij uitzicht hebt op de kabelskibaan.

2015-064 Lakeside Zwolle is open - terras met uitzicht op kabelskibaanDe baan is aangelegd door Alta Cableski en is een vijfmast installatie. De kabel hangt op een flinke 12 meter en is daarmee perfect voor inverts. Ben je meer van de obstakels, dan kun je ook meteen goed aan de slag: 4 kickers, een lage funbox en een slider van de Poolse fabrikant Wake Pro liggen op je te wachten in het water.

Om iedereen kennis te laten maken met de baan zijn de tarieven erg prettig: een tientje is genoeg om een uur lang aan de kabel te mogen hangen! Prima deal, toch?

Trial weken

Dit komt, omdat het bedrijf nog in de trail weken zit. Ze zijn nu eerst met de beachclub en waterskibaan open gegaan, maar de officiële opening zal over drie weken plaatsvinden. De website wordt ook onder handen genomen; die zal naar verwachting dit weekend klaar zijn.

Andere activiteiten

Lakeside Zwolle zal het hele jaar geopend zijn en 365 dagen per jaar activiteiten aanbieden. Een overzicht van deze activiteiten is te vinden op hun site. Ook kun je het hele jaar aanschuiven voor een lunch of diner in het restaurant.

Nederlands Kampioen als baandraaier

2015-064 Maxine Sapulette als baandraaier bij Lakeside Zwolle2015-064 Maxine Sapulette als baandraaier bij Lakeside Zwolle in actieOp de dag dat ik kwam kijken was er een nieuwe baandraaier begonnen en dat was niemand minder dan Maxine Sapulette. Afgelopen zondag stond ze nog te knallen op het water en werd ze Nederlands Kampioen, op de dinsdag had ze al meteen een ploeg van 18 man op de mat. In de afgelopen tijd is ze helemaal bijgepraat over de techniek van de baan en is ze helemaal klaar voor haar nieuwe job. Het bevalt haar erg goed: “Hier hoor ik gewoon!”

Zelf ook boarden

Als je zelf ook even wilt gaan wakeboarden of waterskiën, denk er dan even om dat je kleingeld meeneemt. Op drukke dagen is het terrein alleen begaanbaar als je € 3,- parkeertarief betaalt. De automaat accepteert alleen muntgeld en wisselt niet, dus dat is wel even handig om rekening mee te houden. Voor route- en andere informatie kun je terecht op hun website.

Ik wens Lakeside Zwolle, Maxine en de rest van het team veel succes toe!


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van eigenaar.Facebookpagina van eigenaar.Tweets van eigenaar.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor boot
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
NK Cable Wakeboard en Wakeskate 2019
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie