web analytics

Wakeboard Nieuws mag iedere beginner een gratis wakeboardles aanbieden bij de nieuw aangelegde tweemast kabelwakeboardbaan van WakePark Groningen.

Op donderdagmiddag ben je tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom voor het gratis wakeboarden. Je mag een pak en wakeboard lenen en je krijgt een duidelijke uitleg. Aangezien de baan speciaal voor jou draait en stopt, krijg je een heel persoonlijke begeleiding en zul je zien dat je binnen de kortste keren de basis van het wakeboarden onder de knie hebt! En kun je al wakeboarden, maar wil je jouw eerste obstakel kunnen doen? Dan is dit ook ideaal. Er zijn maar liefst 5 obstakels aanwezig waar je een keuze uit kunt maken.

meld je hier aan, geef je hier opHet enige dat je hoeft te doen is bellen met 06 – 127 127 81, of mailen met robert [a] wakeparkgroningen.nl.

WakePark Groningen vrijdag open

WakePark Groningen gaat komende vrijdag 31 juli open en wil iedereen kennis laten maken met de nieuwe installatie. Ook willen ze op deze manier alle kinderziektes weghalen, zodat de baan daarna optimaal functioneert. Vanaf dan kun je op hun website www.wakeparkgroningen.nl ook alle informatie vinden en kun je online boeken.


Bron: eigen redactie.
Meer informatie: Site van WakePark Groningen.Geen Facebookpagina.Geen Twitterpagina.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie