web analytics

wakeboard_invertZoals ik afgelopen week al meldde, zijn er plannen om in stad Groningen een tweemast installatie aan te leggen. De omwonenden bleken hier niet zo blij mee te zijn, dus tijd om eens aan exploitant Robert Koopman naar zijn versie van het verhaal te luisteren. Hij reageert vol verbazing over reacties van omwonenden.

Koopman herkent zich niet in de klachten van omwonenden dat zij niet de mogelijkheid zouden hebben gehad om geïnformeerd te worden. Hij heeft in samenwerking met de gemeente een informatieavond georganiseerd. Daar kwamen weliswaar niet veel mensen op af, maar wel o.a. de voorzitter van de bewonersvereniging Zilvermeer.

Wel merkte Koopman dat er veel problemen zijn tussen de bewoners en de gemeente. Hij had dan ook het vermoeden dat dit meer een rol speelde dan het feit dat er een kabelskibaan zou komen. Immers, een tweemaster produceert dusdanig weinig geluid dat een enthousiaste wakeboarder (m/v) meer geluid produceert. Daarnaast is hij van plan een bescheiden accomodatie te bouwen, want de nadruk ligt toch op de sport en niet op het gebouw, aldus Koopman.

De exploitant heeft er dan ook alle vertrouwen in dat men er samen zal uitkomen en dat hij in 2015 zijn eerste klanten zal ontvangen.

 

Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie