web analytics

Morgen is het zover: dan is er weer een feestje. Onderwerp van het feestje is er al klaar voor: in de Kievietsplas in Emst ligt het LiquidForce Rail Battle 2014 obstakel in het water. Het hoeft alleen nog ff op de juiste plek te worden gelegd.

Het is weer een wrede rail geworden, waarbij je met een kicker door de lucht op de rail komt. Je kunt kiezen voor een rechte rail aan de linkerkant, of een bent rail aan de rechterkant.

De artist impressions van de rail kon je al vinden op Wakeboard Agenda, nu zijn er ook verschillende foto’s verschenen op Smoelboek. Ook zag ik een teaser voorbijkomen op Vimeo. Hier een aantal van de foto’s:

2014-85 LiquidForce Rail Battle 2014 obstakel in het water bij Burnside Cablepark in Emst, Gelderland - 012014-85 LiquidForce Rail Battle 2014 obstakel in het water bij Burnside Cablepark in Emst, Gelderland - 02 2014-85 LiquidForce Rail Battle 2014 obstakel in het water bij Burnside Cablepark in Emst, Gelderland - 03 2014-85 LiquidForce Rail Battle 2014 obstakel in het water bij Burnside Cablepark in Emst, Gelderland - 04

En dan hier de teaser, met niemand-minder-dan Tommy Swaan die hem ff flink uitprobeert:

Wil je meer informatie over het evenement zelf? Klik dan hier.


Meer informatie: Site van Burnside Cablepark.Facebookpagina van Burnside Cablepark.
Bron: check de foto’s | bron afbeeldingen: check de foto’s.