web analytics

2014-89 NK Wakeboard Boat 2014 actiefotoNWWB Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond.Op de Nederrijn bij Maurik was afgelopen weekend werd hard gestreden tijdens het NK Boot. Bij deze een kort verslag van het NK Wakeboard Boat 2014.

2014-89 NK Wakeboard Boat 2014 - actiefoto door Karin BaptistDe mensen van WSV Maurik hadden alles weer prima verzorgd en samen met de NWWB hebben ze er een mooi evenement van gemaakt.
Het weer was wel beter dan voorspeld, maar de wind zorgde er soms wel voor dat bepaalde tricks niet helemaal goed uit de verf kwamen. Toch werd er flink gestreden en gelukkig maakte de monstergolf van de Mastercraft X-25 veel goed.

In deze strijd bleek o.a. dat kabel-wereldkampioene Sanne Meijer ook steeds betere skills krijgt achter een boot, dat Duncan hele vette tricks neerzette in de finale, dat en dat favoriet Maxim van Helvoort zijn reputatie eer aan deed en het goud in zijn categorie pakte.

Een uitgebreid verslag van de dag is te vinden op de Facebookpagina van NK Wakeboard Boat. Hieronder de uitslagen nog even op een rij. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

2014-89 NK Wakeboard Boat 2014 resultaten


Meer informatie: Site van NWWB.Facebookpagina van NWWB.
Bron: FB-pagina NWWB | bron afbeeldingen: FB-pagina NWWB en Karin Baptist.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie