web analytics

2014-51 BOK Wakeboard 2014 01Burnside Cablepark in Emst, Gelderland.Zondag werd de BOK Wakeboard 2014 gehouden bij Burnside Cablepark in het Gelderse Emst. Het was een mooie wedstrijd en daarna de gebruikelijke bbq+party met het thema “Fiësta Mexicana”.

Het weer hielp een mooi stukje mee om de Mexicaanse sfeer te benadrukken en er werden vette tricks neergezet. De resultaten van deze dag:

2014-51 BOK Wakeboard 2014 prijsuitreiking kids categorie kids:

  1. Rover Dullaart
  2. Adyen De Souza
  3. Sem Fiering

2014-51 BOK Wakeboard 2014 prijsuitreiking oudere kidscategorie older kids:

  1. Sjors van de Kerkhof
  2. Fabian Sasse
  3. Daan Rigter

2014-51 BOK Wakeboard 2014 highjump contestVoordat de finale begon was er nog een spetterende highjump vooraf, waarbij een brandweerslangstraal (mooooi Scrabble woord) ervoor zorgde dat de riders steeds hogere sprongen 2014-51 BOK Wakeboard 2014 highjumpneerzetten. Wie dat het hoogste kon doen? Dat was Nick Hunting en daarmee won hij een weekend rijden in een Mini Cabrio.

De dag werd afgesloten met de gebruikelijke party+bbq, deze keer in Mexicaanse sferen vanwege het WK. Dat “we” daarbij ook nog eens de wedstrijd wonnen was dan ook een pracht van een kers op de taart!

Dit was de eerste tourstop in de LiquidForce Dutch Cable Contest. De volgende tourstop is komende zaterdag, tijdens de Down Under Open bij dé cableway in Nieuwegein.


Meer informatie: Site van Burnside Cablepark.Facebookpagina van Burnside Cablepark.
Bron: FB-pagina Burnside Cablepark| bron afbeeldingen: FB-pagina Burnside Cablepark / JV Media Persdiensten.