web analytics

NWC 2014 Veendam 01Noorder Wakeboard Challenge NWCZaterdagavond werd de eerste tourstop van de NWC gehouden bij de kabelskibaan van Blue Bay in Veendam. Deze tourstop beloofde veel voor de rest van de competitie.

Nieuw dit jaar is dat de tweede ronde een Best Trick ronde is. De eerste ronde is een klassieke ronde, waarbij 2 riders worden aangehaakt die in één rondje dan tricks mogen laten zien op een gedeelte van de baan. Daarna wordt op iedere haak een rider aangehaakt, die dan op een korter stukje zoveel mogelijk tricks in 10 of 15 minuten kunnen laten zien. Dit zorgde voor veel meer spectakel en sloeg ook goed aan bij het aanwezige publiek.

2014-46 Eerste tourstop NWC in Veendam, op de mat2014-46 Eerste tourstop NWC in Veendam, sfeerfotoDe ronde zorgde er ook voor dat riders tricks uitprobeerden, die ze nog niet helemaal goed konden. Verscheidene riders wisten die trick nu wel te sticken, wat dan ook nog eens voor extra punten zorgde! Een win-win situatie dus.

Het niveau van de riders was duidelijk gestegen, met name ook die van de mini-kids en kids. Dit belooft veel moois voor de rest van de competitie. Komende zaterdag is de tweede tourstop al in het Drentse Erm (vlakbij Emmen) en op 28 juni is de 3e tourstop+finale in Harkstede, vlakbij Groningen.

Top 3 resultaten:

2014-46 Mini Kids uitslagen eerste tourstop NWC 2014 Veendam2014-46 Kids uitslagen eerste tourstop NWC 2014 Veendam2014-46 Open Ladies uitslagen eerste tourstop NWC 2014 Veendam2014-46 Open Men uitslagen eerste tourstop NWC 2014 Veendam


Meer informatie: Site van Noorder Wakeboard Challenge.Facebookpagina van Noorder Wakeboard Challenge.
Bron: eigen redactie | bron afbeeldingen: eigen redactie + Rita Peperkamp.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie