web analytics

Alex en Gerrit met droogpakken aan bij Waterski School De Harder in Biddinghuizen, FlevolandWaterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen, Flevoland.Waterski School De Harder in Biddinghuizen zorgt ervoor dat je de komende winter kunt waterskiën en wakeboarden: ze zijn het hele jaar geopend!

Vorig jaar hadden Alex en Gerrit al een aantal pogingen gedaan om een wedstrijd in de winterperiode neer te zetten, maar door weersomstandigheden lukte dat niet echt. Nu zijn ze gewoon de hele winter geopend en kun je op ieder gewenst moment (op afspraak en mits weersomstandigheden goed zijn) bij hen langskomen om een vette boardsesh te doen!

Nu is het in Biddinghuizen en in het Flevomeer echt niet warmer dan op andere locaties in Nederland, maar daar is voor gezorgd: je kunt een droogpak lenen voor als het echt wat te frissies wordt. Aan de andere kant was het in de vorige winter tot in januari heerlijk weer en wie weet is dat dit jaar ook weer het geval.

Wil jij dit ook? Boek dan hier jouw waterski- of wakeboard sessie via Wakeboarden.nu en laat je niet gek maken door de weerman (m/v)!

>> Meer informatie: Site van Waterski School De Harder.Facebookpagina van Waterski School De Harder.Locatie van Waterski School De Harder.

Bron: Alex Clay | bron afbeeldingen: Alex Clay.
Covid-19 Update
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren
Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie