web analytics

Nederland is een nieuwe webshop rijker, die een assortiment wakeboards en longboards aanbiedt: Wakeboarden.nu. Dat lijkt misschien niet zo heel bijzonder, maar het is niet zomaar een webshop.

Ten eerste kun je er terecht voor een assortiment wakeboards, bindingen, helms, enz. en dit assortiment zal snel worden uitgebreid. Ten tweede kun je er ook unieke longboards scoren, die met de hand gemaakt en beschilderd zijn! Op deze manier kun je ook op land in stijl riden.

Wat deze shop uniek maakt, is dat je er niet alleen wakeboards kunt kopen, maar ook online tickets om je wakeboard te gebruiken! Je kunt er nu e-tickets kopen voor Waterskischool De Harder (boot, Fl), Ermerstrand W2O (cable, Dr) en Break Out Grunopark (cable, Gr) en de webshop hoopt binnenkort meer locaties te kunnen aanbieden.

Screenshot wakeboarden.nuWat ook uniek is, is dat een deel van de webshop direct gebruikt wordt om de wakeboardsport te promoten. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Wakeboard Nederland, zodat ik de kosten, die de sites met zich meebrengen, wat kan drukken. Op deze manier kan ik dus nog beter promotie maken voor de sport! In een later stadium wil Wakeboarden.nu ook bijvoorbeeld lokale evenementen sponsoren.

Er is nu een openingsactie: als je voor 16 juli a.s. een wakeboard koopt, dan krijg je een uurkaart GRATIS om te boarden bij Break Out Grunopark in Harkstede (vlakbij Groningen)! Bij deze baan liggen flink wat obstakels in het water, dus kun je jouw board even flink uitproberen.

>> Meer informatie: Site van Wakeboarden.nu.Facebookpagina van Wakeboarden.nu.Tweets van Wakeboarden.nu.

Bron: persbericht Wakeboarden.nu | bron afbeeldingen: Site van Wakeboarden.nu.
Dit bericht is in totaal 1 bekeken, waarvan vandaag 1 keer.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie