web analytics

Tycho Hof aan het slalomskienVerbeterde junior boot-waterskiër Tycho Hof begin juni al zijn eigen Nederlands Record Slalom onder 14, hij heeft dit record op 14 juli al weer verbeterd.

Op 13 en 14 juli vonden de Benelux Kampioenschappen Bootski plaats in Luxemburg, bij waterskiclub Le Dauphin in Rostock. Hij pakte 2 boeien met de 12 meterlijn en brak hiermee zijn eigen Nederland Record.

Tijdens het EK in het Franse Nemours had hij het record al scherp gezet op 1 boei met 12 meterlijn (lees er hier meer over), maar dat record kan dus al weer de geschiedenisboeken in.

Daarnaast wist Tycho ook de eerste plek te bemachtigen op het onderdeel schansspringen, waar hij 28,2 meter ver sprong en daarmee het Nederlands Record op 80 cm naderde. In het combinatieklassement haalde Tycho de 5e plek.

Nederlands team tijdens Benelux kampioenschappen bootEr waren ook andere Nederlandse deelnemers die erg goede resultaten haalden. Zo haalden o.a. Pemm Huisman en Laska van der Let resp. 1e en 2e plek bij het onderdeel springen voor dames, Freek School en Rico Vleerbos deden dat bij hetzelfde onderdeel voor de heren. Laska wist ook de eerste plek bij Dames Figuurski te halen en Perr Huisman en Tycho Hof haalden resp. 1e en 2e plek bij Heren Figuurski. Het Nederlandse team was dus duidelijke oppermachtig tijdens dit evenement.

Bij deze feliciteer ik Tycho, maar ook natuurlijk de andere skiërs met hun vette resultaten. Als ik mensen ben vergeten, laat het me gerust even weten en dan zal ik het hier aanvullen.

Erepodium onderdeel Dames Springen op Beneluxcup Erepodium onderdeel Dames Slalom op Beneluxcup

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie