web analytics

Logo NK Cable WakeboardDe Nwwb heeft vandaag op de sociale media informatie bekendgemaakt over het NK Cable Wakeboard 2013. Het is dit jaar eerder én op een andere locatie.

Het evenement wordt dit jaar in het begin van september gehouden, op 7 en 8 september. De locatie is de linksdraaiende kabelbaan van Seven-twenty Cablepark in Sevenum, Limburg (vlakbij Venlo). Eigenaren François van Velthoven en Joep Krapels hebben er veel zin in.

Seven-twenty Cablepark SevenumIn de afgelopen seizoen hebben de heren al bewezen dat ze leuke evenementen kunnen organiseren. Zo hadden zo vorig jaar de primeur met het Iceboarden, waarbij ze mensen met de kabelbaan over de bevroren vijver rondtrokken die op een snowboard of schaatsen op het ijs gingen. Later dat jaar organiseerden ze een Seven-twenty heeft ervaring met het organiseren van een evenement.wakeboardmarathon, waarin er 24 uur achtereen geboard werd t.b.v. Stichting KiKa.

François wist mij te melden dat er ook veel te doen zal zijn rondom het NK, waarbij gezelligheid voorop zal staan. Ook op het water zal er veel spectakel zijn, met obstakels zoals we die nog niet eerder hebben gezien op NK’s!

Nadat er vorig jaar veel te doen was over het NK Cable Wakeboard, wil de Nwwb de zaken dit jaar beter voor elkaar hebben. Al in september 2012 zijn de mensen van Seven-twenty en de Nwwb al in overleg om alles goed geregeld te krijgen. Het ziet er dus naar uit dat het gedoe rond het NK Cable Wakeboard 2012 héél snel vergeten zal zijn.


>> Meer informatie: Site van Nwwb.Facebookpagina van Nwwb.Tweets van Nwwb.

Bron: Seven-twenty Cablepark | bron afbeeldingen: Seven-twenty Cablepark + stockfoto’s.
Dit bericht is in totaal 1 bekeken, waarvan vandaag 1 keer.
Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Wakeboard Agenda
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie