web analytics

Nieuw materieel bij Break Out GrunoparkBreak Out GrunoparkBreak Out Grunopark heeft nieuwe kneeboards en obstacle verhuurboards ingekocht. En die wakeboards zijn flex. Letterlijk.

Een aantal jaren geleden was de exploitant al één van de eersten die wakeboards verhuurde waarmee je ook over obstakels mocht. Die boards waren nu aan vervanging toe en hebben ze wakeboards bij Jobe ingekocht. Dit zijn niet zomaar boards, maar heuse flexboards!

Overzicht nieuw materieel bij Break Out GrunoparkDit type wakeboard is dit jaar voor het eerst door Jobe op de markt gezet en heeft een sterke, duurzame, volledig houten kern. De dikke ABS sidewall beschermt de randen en de houten kern tegen schade. Ze hebben een Armor Base, die is gemaakt om meer schade van sliders en kickers op te vangen dan andere gebruikelijke wakeboard bases. Verder hebben de boards een extra harde, krasvaste bovenlaag.

Naast deze vette huurwakeboards kun je gratis gebruik maken van de nieuwe kneeboards. De oude waren erg aan vervanging toe, dus nu kan iedereen weer volop plezier beleven bij Break Out!

>> Meer informatie: Site van Break Out Grunopark.Facebookpagina van Break Out Grunopark.Locatie van Break Out Grunopark.

Koop hier je online kaarten voor deze exploitant.

Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort