web analytics

Nwwb - Nederlandse Waterski en Wakeboard BondHet afgelopend weekend was echt een succesweekend voor Nederlandse waterskiërs en wakeboarders! Er is heel wat edelmetaal Nederland in geïmporteerd.

Deelnemers EK Wakeboard Cable 2013Tijdens het EK Wakeboard Cable 2013 in het Zweedse Fagersta haalde Sam de Haan het zilver binnen in de categorie Junior Men. De Groningse Sanne Meijer haalde ook zilver, in maar liefst 2 categorieën: wakeskate en Open Ladies Wakeboard. Het was de eerste keer dat Sanne meedeed in het wakeskaten. Ook maakte ze dit jaar de overgang van Open Girls naar Open Ladies en wist ze daar meteen even goed duidelijk te maken dat de andere dames in het vervolg voor haar moeten uitkijken. Utrechter Rocco van Straten miste net het erepodium, maar aangezien het een erg sterk deelnemersveld was, is een 4e plek ook een zeer goede prestatie.

Toon van der Ploeg toont zijn medailles van het WK Handi 2013In het Italiaanse Milaan werd het WK Handi Boot 2013 gehouden. Onder de deelnemers ook de Groninger Toon van der Ploeg, die gouden medailles voor slalom & figuren en een zilveren medaille voor het schansspringen binnenhengelde met een sprong van maar liefst 28,8 meter, volgens eigen zeggen zijn beste sprong van dit jaar. Overall haalde hij het brons mee naar huis.

Winnaars WK Wakeboarden Boot 2013Boot wakeboarder Marc Kroon tenslotte was aanwezig op het WK Wakeboarden Boot 2013 in het Koreaanse Busan. Zijn aanwezigheid bleef niet onopgemerkt, aangezien hij het brons mee naar huis wist te nemen! Ook zeker een prestatie die tot de verbeelding spreekt.

Het is duidelijk: Oranje heeft weer flink gescoord het afgelopen weekend. Alle winnaars van harte gefeliciteerd met hun superprestaties. Respect!

Update: hieronder is een samenvatting te zien van het EK Wakeboard Cable, gemaakt door Louise Lewinschal:

>> Meer informatie: Site van Nwwb.Facebookpagina van Nwwb.

Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Slingshot Wakeboard voor cable
NWC 2019
Noorder Wakeboard Challenge 2019
Evenementen binnenkort
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie