web analytics

Jobe Sports Cable Guide 2013.Speciaal voor de kabel-wakeboarders onder ons heeft Jobe een aparte catalogus uitgebracht.

Zoals je vast niet is ontgaan, heeft Jobe vorig seizoen afscheid genomen van hun Jstar merk en brengen ze wakeboards onder eigen naam uit met nieuwe designs en vormen. Aangezien er een sterke groei is in aantal cableparks, hebben ze besloten ook boards voor de kabel te optimaliseren, met als resultaat de Liberty, Revolt, Brigade en Guerilla lijn.

Nu is er ook een aparte catalogus uitgebracht, zodat je als kabelboarder in één catalogus alles kunt vinden wat je nodig hebt om de beste tricks neer te zetten: (natuurlijk) wakeboards, maar ook bindingen, wetsuits, helmen, enz.

Nieuwsgierig? Check dan snel deze link om hem te bekijken. Wil je ook ff zien hoe dat er in de open lucht eruit ziet? Check dan de vele video’s in het Jobe Youtube kanaal.


>> Meer informatie: Site van Jobe Sports.Facebookpagina van Jobe Sports.Tweets van Jobe Sports.

Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeskates voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort