web analytics

Break Out Grunopark in Harkstede, Groningen.End of Season bij Break Out GrunoparkZondag werd tijdens de End of. Season van Break Out Grunopark in Harkstede (vlakbij Groningen) het seizoen 2013 definitief afgesloten. Dankzij het zachte en grotendeels droge weer waren er veel riders op de mat.

Wakeboarden tijdens End of Season bij Break Out GrunoparkDe eerste riders stonden om 13.00 uur op de mat, waarna er al snel meer riders bij kwamen. Ook waren er klassiek skiërs te zien van de Harksteder Skipiloten. Een groot aantal mensen kwam ook verkleed, waardoor het een heel erg kleurrijk evenement werd!

Het water in het Grunomeer stond toevallig deze dag erg laag, waardoor de kabel in verhouding lekker hoog was. Ideale wakeboardomstandigheden dus!

wakeboard showcase

Wakeboard Showcase tijdens End of. Season bij Break Out Grunopark in Harkstede, Groningen.Webshop Wakeboarden.nu had ook een Wakeboard Showcase opgezet, waarbij de nieuwste 2014 wakeboards van Jobe werden geshowd. Jobe teamrider Sam de Haan had hierbij ook zijn medewerking aangeboden en natuurlijk ging hij ook het water op om te laten zien wat je met de nieuwe Jobe Conflict allemaal kunt doen.

end of. season was gezellig

2013-085 Gezelligheid bij End of Season van Break Out GrunoparkRondom het water was het ook erg gezellig, met o.a. hottubs en een gezellige hoek met daarin terrasverwarmers. De riders konden ook genieten van een kom lekkere snert en chocolademelk.

Ongeveer een half uur voor tijd kwam Jobe teamrider Maxine Sapulette ook nog even langs met Maxine Sapulette op de matNoami Pijpers, helemaal vanuit Enschede! Zij wilden deze kans toch nog even benutten om het Nederlandse water op te gaan en ondanks dat het evenment al bijna voorbij was, hebben ze zich nog even lekker kunnen uitleven.

Al met al was de End of. Season een zeer geslaagd evenement. De reacties waren zeer positief, zowel op en rond de baan zelf, als op de sociale media. Nu maar hopen dat de winter snel voorbij zal zijn en we weer het water op kunnen.

tips

  • Wil je toch nog het water op? Dat kan bij Waterskicentrum De Berendonck (kabel) en bij Waterskischool De Harder (boot). Meer informatie staat op IkWilWakeboarden.nl.
  • Break Out Grunopark verwacht de kabelskibaan rond 1 april weer te openen.
  • Op 15 en 16 maart is er weer de indoor wakeboardwedstrijd in Assen tijdens de Zero Gravity Expo.
  • Meer foto’s zijn te zien op o.a. mijn Facebookpagina, die van Break Out Grunopark en die van Jan Lenting.

Meer informatie: Site van Break Out Grunopark.Facebookpagina van Break Out Grunopark.Tweets van Break Out Grunopark.
Bron: eigen redactie | bron afbeeldingen: eigen redactie.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
  • Geen evenementen bekend.
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie