web analytics

Duncan Zuur lifestyleRedBull.comHij maakt er een sport van om in samenwerking met Red Bull op de meest vreemde plekken te gaan riden: deze keer was Duncan Zuur in een druipsteengrot aan het boarden.

En niet zomaar een druipsteengrot: de beroemde Jeita grotten in de buurt van Beirut (Libanon), die in 2011 genomineerd waren om als één van de nieuwe zeven Wereldwonderen te worden aangemerkt. De adembenemende aanblik van deze grotten doet menig bezoeker versteld staan.

Duncan Zuur - Lifestyle Duncan wist op deze locatie weer een flink aantal vette tricks te doen. In het water was ook met boten een kleine kicker gemaakt, voor extra tricks. Toch was het wakeboarden zelf niet het enige dat grote indruk heeft gemaakt op Duncan:
“Ik was lekker bezig en opeens kon ik niet meer verder gaan: de natuur schoonheid om me heen was overweldigend. Zoiets had ik nog nooit gezien. Ik moest stoppen en dit in me opnemen.”

Duncan Zuur staat er om bekend dat hij op unieke locaties gaat wakeboarden. Zo heeft hij al eens de Amsterdamse kanalen onveilig gemaakt, hij heeft in een wak van een bevroren meer in Nederland geboard, op het Sint Marcus Plein van Venetië, hangend aan een rijdende trein en zelfs hangend achter een cruiseschip! Deze locatie past dus heel mooi in dit indrukwekkende rijtje.

Hieronder kun je de video zien die door Red Bull is op de website is geplaatst. Op hun website kun je ook meer foto’s hiervan vinden, klik hier voor dat bericht.


Meer informatie: Site van Red Bull.Facebookpagina van Red Bull.Tweets van Red Bull.
Bron: Red Bull | bron afbeeldingen: Red Bull.