web analytics

Wakeboarden in Harkstede (Groningen) kun je bij Break Out Grunopark.Een daggie wakeboarden in Harkstede.Een daggie wakeboarden in Harkstede, dat is wat een groep jongens doet op één van de oudste (en vetste) cableparks van Nederland: Break Out Grunopark in Harkstede, vlakbij Groningen.

Thijs, Chiel (NWC-kampioen 2013), Rik, Wiebe en later ook Thiemen, Sipke en anderen leven zich lekker uit aan de kabel en de daarbij aanwezige vele obstakels. En dat allemaal ingepakt in een lekker melige video edit, zoals we dat gewend zijn van de Popcownplayers

Break Out Grunopark is ook de homecable van waterski- en wakeboardvereniging TSVG en studentenwakeboardvereniging The Bares. Ieder jaar wordt er een tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge georganiseerd, door TSVG wordt de TOK gehouden en door de Bares het evenement Wakedream, met o.a. het NSK Wakeboard Cable.

Wil je meer informatie hierover? Check dan eens WaterskiHarkstede.nl.


Meer informatie: Site van Break Out Grunopark in Harkstede, Groningen.Facebookpagina van Break Out Grunopark in Harkstede, Groningen.Tweets van Break Out Grunopark in Harkstede, Groningen.

Aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Evenementen binnenkort
  • Geen evenementen bekend.
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie