web analytics

Detailinformatie van Break Out GrunoparkBreak Out Grunopark, de kabelexploitant in het Groningse Harkstede, heeft de prijzen en openingstijden voor 2013 bekendgemaakt.

De prijzen zijn allemaal gelijk gebleven, op het jaarabonnement na: dit is nu € 595,- voor een heel jaar. Alle andere prijzen zijn dus hetzelfde gebleven, dit is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die wel eens een keertje wil komen skiën of boarden.

Nieuw dit jaar is de dagkaart: voor slechts € 35,- kun je de openingstijden op een hele dag (meestal middag+avond) helemaal los op alle obstakels, waarbij je ook tips en tricks aan de baandraaier kunt vragen. Deze prijs is verrassend te noemen, omdat het slechts € 3,- meer is dan een 3-uurs kaart! De prijs is trouwens hetzelfde als bij de andere Groningse kabelexploitant Blue Bay.

Bij de openingstijden is te lezen dat de Harksteders op 30 maart aan het nieuwe seizoen beginnen en dan meteen iedere dag open zijn. Er geldt wel een minimum van 3 deelnemers per uur voordat de baan gaat draaien, dus neem je vriend(in)nen op sleeptouw en bel ff van tevoren om te reserveren.


>> Meer informatie: Site van Break Out Grunopark.Facebookpagina van Break Out Grunopark.Tweets van Break Out Grunopark.

Bron: Wakeboarden.nu | bron afbeeldingen: Break Out Grunopark.
Aanbevolen
Dé wakeboard specialist van Nederland met het grootste aanbod - WakeboardOnline - met Jobe Wakeboard voor cable en boot
Nieuwsbrief abonneren

Blijf op de hoogte van het laatste Wakeboard Nieuws en abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief door hieronder je e-mail adres in te vullen.

Evenementen binnenkort